Csokis-vaníliás torta

CSOKIS-VANÍLIÁS TORTA

Piskóta: 8 tojás , 8 ek cukor, 1 tasak vaníliás cukor, 8 ek liszt ,
1 tasak sütőpor
Elkészítés: 8 tojás sárgáját 8 ek cukorral vaníliás cukorra
robotgéppel kikeverjük. A fehérjét 1 csipet sóval kemény
habbá kikeverjük. 8 ek liszthez a sütőport hozzá tesszük jól
elkeverjük. A tojássárgájához hozzá tesszük a lisztet
fokozatosan. Ha ezzel készen vagyunk, óvatosan a fehérjét
hozzá keverjük először egy kicsit utána a többit csak
óvatosan h a hab ne törjön össze. Ha meg van a massza
mehet a sütőbe.150 fokon 1 óra sütés.
Krém: 8 dl tej 2 tasak vaníliás pudingot +8 ek cukor, 8dl tej 2
tasak csokis pudingot + 8ek cukor. Felfőzzük és megtöltjük
vele a piskótát.

Beküldő: Sáfárné Kovács Ágnes