top
left
Hirek Fotok Sajto akadalymentes

BEVEZETŐ

Kedves Látogató!

Kilenc település nevében köszöntöm Önt az Izsák és Térsége Rekultivációs Önkormányzati Társulás tagtelepülésein található települési szilárdhulladék-lerakók rekultivációja projekt honlapján.

2010 októbere és 2011 decembere között Fülöpszálláson, Hartán, Izsákon, Kaskantyún, Kunadacson, Orgoványon Solton Szabadszálláson és Újsolton szűnik meg a talajra és vízre egyaránt veszélyt jelentő korábbi, már nem használt települési szilárdhulladék lerakó.

A Környezet és Energia Operatív Program keretében, uniós támogatással megvalósuló közel egymilliárdos fejlesztés a közelben élő mintegy 31 ezer ember környezetén, életkörülményein javít.

A honlapot böngészve terveink szerint megtalál minden, a projekt előkészületeit és kivitelezését érintő információt, ám ha további részletek érdekelnék, munkatársainktól bármikor kérdezhet, ha a Kapcsolat menüpontra kattint.

Jó böngészést, tiszta, szép várost és környezetet kívánok Önnek is!

Üdvözlettel,
Mondok József polgármester, Izsák

KAPCSOLAT
A projekttel, vagy a hulladéklerakókkal kapcsolatosan bármilyen kérdésre a rekultivacio@izsak.hu email címen válaszolnak a projekt munkatársai.


Kofi